Paste elice, Fusilli, Pambac, 5 Kg
Paste fainoase Pambac elice 5 kg. Mod de preparare: pentru fiecare 100 g paste fainoase se va utiiiza 1 litru de apa si 10 g de sare. Se fierbe apa cu sarea. Se adaugå pastele fainoase si se fierb in timpul indicat pe ambalaj, amestecand din cand in cand. Se strecoara si se pregatesc dupa reteta dorita.
Ingrediente Faina alba de grau 480 si apa.
Alergeni Poate contine : cereale care contin gluten; grau si produse derivate
Informatii nutritionale/100g Valoare energetica 355,2kcal/1507,5kJ. Grasimi 0,8g; Grasimi (acizi grasi saturati) 0,2g; Carbohidrati 75g; Carbohidrati (zaharuri) 2,4g; Proteine 11g; sare 0,003g;
Instructiuni depozitare la consumator : A se pastra la temperatura ambientala