PLUMCAKE CU IAURT: mica placere intr-o briosa foarte moale datorita iaurtului italian. Ambalat individual pentru a-si pastra parfumul pentru o perioada lunga de timp
PENTRU MICUL TAU DEJUN: un plumcake, o cana de si o salata de fructe. Pentru un total de calorii egal cu 15% din necesarul zilnic de energie
INGREDIENTE: gustare cu faina de grau, zahar, oua proaspete si iaurt. Fara ulei de palmier, aditivi de culoare si conservanti, grasimi hidrogenate si ingrediente OMG
MULINO BIANCO: Calitatea a fost intotdeauna cautata la Mulino Bianco. Biscuiti, dulciuri, gustari, paine si gustari pentru a va insoti in orice moment al zilei
Greutate:
330 g
Aroma:
Caise
Tara de origine:
italia
Numar bucati/set:
10
Proprietati:
Fara coloranti artificiali, Fara OMG, Fara arome artificiale, Fara conservanti, Fara ulei de palmier
Numar bucati:
1
Caracteristica produs: Prajitura PlumCake Clasic
Stoc epuizat
Durata de livrare:
In perioada Black Friday, livrarile pot fi realizate cu intarziere
Prajitura PlumCake clasic, cu iaurt, Mulino Bianco, 330 gr
-71% grasimi saturate*
FARA ULEI DE PALMER FARA ADITIVI CONSERVANTI
* Comparativ cu media celor mai bine vandute gustari Sursa: Aidepi Mercato Italia
Briosa preparata cu iaurt italian 100%.
PlumCake Mulino Bianco este deosebit de moale, datorita iaurtului facut numai cu lapte 100% italian, atent selectat si verificat pentru a garanta cea mai buna calitate. Este ambalat individual pentru a-si pastra parfumul intact.
Perfect pentru un mic dejun delicat si gustos.
Ingrediente:
Faina de grau, zahar, oua proaspete 20,9%, uleiuri vegetale (floarea soarelui, porumb, rapita, soia), iaurt de caise 6,3% [iaurt (lapte), zahar, piure de caise, arome], agenti de fermentare (difosfat disodic, carbonat acid de sodiu) , arome, emulgatori: mono si digliceride ale acizilor grasi, sare. Poate contine urme de: nuci, susan si soia. Ingredientele evidentiate pot provoca reactii la persoanele alergice sau intolerante.
Iaurtul care pierde fermenti lactici vii in timpul gatirii face ca PlumCake sa fie foarte moale.