Suc de mere 100% natural, DR.Vitamin, 5 l

Proprietati utile:
normalizarea nivelurilor de colesterol;
cresterea metabolismului;
stabilizarea circulatiei periferice;
depasirea anemiei cu deficit de fier;
proprietati puternice antioxidante;
consolidarea sistemului cardiovascular;
contracararea efectiva a radicalilor liberi;
stimularea peristalismului natural al stomacului.
Sucul de mere ajuta la recuperarea de la stresul moral si psihologic puternic, depasind cu succes fizicul. Doar un pahar de suc pe zi acopera aproape complet deficitul de vitamine si minerale, protejeaza impotriva efectelor nocive ale radiatiilor si a tot felul de radiatii interne. Acesta este un adevarat "prieten" al celor care stau la calculator toata ziua si, de asemenea, trebuie sa vorbeasca mult la telefon ca la serviciu. Un efect pronuntat coleretic si diuretic va permite sa utilizati sucul de mere ca diuretice, deci este recomandat sa-l beti la pacientii hipertensivi. Consumul regulat de nectar ajuta la curatarea conductelor biliare, previne formarea de pietre si faciliteaza excretia celor existente. Si, potrivit rezultatelor uimitoare ale cercetarilor facute de profesorii americani de medicina, sucul de mere chiar incetineste dezvoltarea metastazelor in intestine si prostata.
Utilizarea sistematica a nectarului declanseaza mecanismele de vindecare, curatare naturala si auto-reglare a corpului, este usor eliberata de toxine si zguri. Fanii de suc de mere nu trebuie sa se teama de o boala atat de grava ca ateroscleroza, sa uite problemele cu sistemul sanguin. Se recomanda utilizarea dupa atacuri de inima, cu aciditate scazuta a sucului gastric si a beriberi.
Tabel periodic intr-un singur pahar
Nectarul de mere contine un numar atat de activ din punct de vedere biologic si nutrienti incat poate fi comparat cu un fel de "camara" in care sunt stocate toate "uneltele" necesare pentru functionarea completa a corpului. Varietatea incredibila de minerale se afla intr-o combinatie armonioasa cu vitamine, avand un efect puternic de vindecare asupra corpului uman.
Utile fibre dietetice, carbohidrati si proteine usor digerabile?
Va rog!
O cantitate record de minerale (si, in doze foarte bune)? Cu usurinta! Si putem vorbi despre compozitia de vitamine timp de cateva ore, pentru ca exista pur si simplu o cantitate imensa din nectarul de mere. Adaugati la acesta un continut scazut de calorii - doar 50 kcal la 100 g suc de mere, si veti obtine bautura perfecta pentru sanatate! Numai sucul de acid ascorbic contine 2 mg pe 100 g, iar potasiul contine pana la 120 mg! Si nu am mentionat inca calciu (8 mg), magneziu (5 mg), sulf (4 mg), sodiu (5 mg) si fosfor (8 mg). Fierul, zincul, cuprul, iodul, molibdenul si manganul au, de asemenea, doze complet "de lucru". Vitaminele din sucul de mere nu sunt mai putin: PP, H, C, E si toti "reprezentantii" grupului B.
Sa nu incepem ziua cu cafea!
Inlocuiti ceasca de cafea sau ceai fierbinte cu un pahar de suc de mere. Efectul tonic va fi acelasi, insa perioada de "recul", cand actiunea energiei se opreste, iar senzatia de oboseala este din nou amestecata cu dorinta insuportabila de a dormi, vine mult mai tarziu si nu pare atat de pronuntata.
Consiliul Este recomandabil sa beti suc de mere prin intermediul unui paie. Acidul, care este continut in nectar, inmoaie smaltul dintilor, ca urmare a faptului ca devine mai vulnerabil la leziuni mecanice. In cazurile extreme, daca nu exista paie pe mana si sucul se bea doar dintr-un pahar, este necesar sa va clatiti imediat gura cu apa calda imediat dupa ce ati luat-o. De asemenea, medicii stomatologi amintesc ca consumul de suc de mere impune un "drept de veto" asupra periei dintilor - acest lucru se poate face nu mai devreme de o jumatate de ora dupa ingestie.
Rau? Sau mai degraba, caracteristicile receptiei?
A spune ca sucul de mere poate face rau pur si simplu nu intoarce limba. Da, atunci cand o consumati, trebuie sa respectati cateva recomandari, dar nu mai mult. De exemplu, nu este de dorit sa beti cantitati mari de nectar de mere in timpul unui ulcer si a unei gastrite cu aciditate ridicata, deoarece poate provoca o exacerbare a acestor boli. Restrangerea rezonabila ar trebui sa fie urmata de cei care sufera de obezitate. Sucul de mere are un indice glicemic destul de ridicat, astfel incat utilizarea acestuia poate provoca un salt ascutit al insulinei in sange, ceea ce va duce la aparitia foametei incontrolabile. Din acest motiv, este luat in portii mici, chiar si cu diabet.
Dupa cum puteti vedea, nu exista atat de multe contraindicatii pentru sucul de mere. In unele cazuri, utilizarea sa trebuie sa respecte limite rezonabile.