Greutate: 1 Kg
Tip ambalaj: Punga
Proprietati: Fara OMG
Aroma: Porumb
Durata de livrare: 1
Dezvoltati la sfarsitul anilor 1800, fulgii de porumb au devenit primele preparate din comert care sa fie servite la micul dejun. Marcile populare de fulgi de porumb sunt, de obicei, fabricate din porumb macinat, aroma de malt si zahar si contin vitamine si minerale adaugate.
Desi sunt folositi cu precadere la micul dejun, fulgii de porumb pot fi, de asemenea, folositi ca un substitut pentru pesmet sau pot fi presarati peste paste.
Compozitie nutritionala
Beneficiile fulgilor de porumb se regasesc in aportul ridicat de vitamine (A, B, C, D si E) si in cel de tiamina. Tiamina este buna pentru metabolism, pentru producerea de energie si pentru functiile cognitive. Desi fulgii de porumb nu sunt bogati in fibre, acest lucru poate fi corectat prin adaugarea de fructe proaspete si nuci atunci cand sunt consumati la micul dejun.
Ingrediente
malai (94.8%), zahar, extract de malt din ORZ (GLUTEN), sare iodata, 1% premix de vitamine si fier [vitamina C, tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), vitamina B6, vitamina B12, niacina (vitamina B3), fier], antioxidant (extract bogat in tocoferol)
Tip produs: Fulgi
Ingredient principal: Porumb
Valoare energetica: 1582 kJ/373 kcal. Grasimi: 1.5g, din care acizi grasi saturati: 0.42g. Glucide: 79.32g, din care zaharuri: 4.58g. Fibre: 4.41g. Proteine: 8.24g. Sare: 1.67g.