Greutate: 17 g
Caracteristici cheie: Maruntit
Proprietati: Fara arome artificiale
Durata de livrare: In perioada Black Friday, livrarile pot fi realizate cu intarziere
Piperul negru este utilizat nu doar pentru a da gust mancarii, ci si sub forma de supliment alimentar pentru rezolvarea multor probleme de sanatate. Cele mai cunoscute beneficii ale sale sunt legate de capacitatea acestuia de a regla digestia si a stimula absorbtia nutrientilor, a grabi procesul de slabire si a trata simptomele racelii.
Iata principalele 10 motive pentru care piperul negru este un condiment atat de valoros pentru sanatate:
Datorita compusilor sai, piperul negru are efect antioxidant, adica lupta impotriva radicalilor liberi. Factorii de mediu, cum sunt poluarea, radiatiile, fumatul si pesticidele, pot produce radicali liberi. Radicalii liberi sunt raspunzatori de cresterea riscului de aparitie a cancerului, cataractelor, bolilor cardiovasculare, precum si de imbatranirea celulelor si a intregului organism.
Un alt factor important care ne afecteaza sanatatea este inflamatia cronica. Alimentatia nesanatoasa produce adesea inflamatii in organism, ducand, in timp, la aparitia unor boli cronice. Antioxidantii din piperul negru ajuta la reducerea inflamatiilor, contribuind la prevenirea sau la tratarea bolilor inflamatorii.
Piperul negru are un puternic efect antibacterian, de aceea este foarte util in tratarea infectiilor. Cercetarile publicate in revista Phytomedicine au aratat ca substantele active din piperul negru au fost eficiente in distrugerea bacteriilor gram-pozitive (inclusiv Stafilococul auriu) si impotriva anumitor tulpini bacteriene gram-negative. De asemenea, piperul stopeaza proliferarea bacteriilor din tractul digestiv si grabeste vindecarea.

Tip produs: Piper Sichuan
Caracteristica_produ: Condimente
INFORMATII NUTRITIONALE