Cantitate: 0.7 l
Alcool %: 37
Durata de livrare: 24-48 de ore in zilele lucratoare
Vecchia Romagna Classica provine dintr-o selectie a celor mai bune vinuri, procesul de imbatranire avand loc in butoaie de stejar slavon.Rezultatul este un brandy proaspat si delicat.
• Datorita celor 200 de ani de istorie, experienta si inovatie, Vecchia Romagna este brandul numarul unu in Italia.
• Sticla, cu o forma unica usor de recunoscut, pretuieste caracteristicile distinctive ale Vecchia Romagna; cele trei parti simbolizeaza experienta, perfectiunea si maiestria.
• Vecchia Romagna Classica se naste din distilarea si imbatranirea continua in butoaie de stejar, cu un gust placut proaspat si delicat.
• Vecchia Romagna Classica este perfecta pentru a savura simpla sau cu gheata
In 1820, maestrul distilator Jean Bouton a deschis o fabrica experimentala de bauturi spirtoase, care a dus la crearea coniacului Vecchia Romagna. Jean Bouton era descendent al unei familii de mesteri ai bauturilor franceze si furnizor oficial la Curtea lui Napoleon. Odata cu prabusirea Imperiului Napoleonic, a decis sa deschida o distilerie in Bologna, vechiul oras italian, unde a gasit un teritoriu asemanator regiunii Charente, tara Cognacului.
O istorie de 200 de ani in care experienta, cunostintele, creativitatea si inovatia au permis ca Vecchia Romagna sa devina brandy-ul numarul unu in Italia.
Distilare Pe langa traditie si 200 de ani de istorie, ceea ce face Vecchia Romagna unica este fascinantul proces de productie. Prima faza a „Metodei Vecchia Romagna” se distinge prin combinatia a doua tehnici diferite de distilare. Prima este faza discontinua de tip Charentais si a doua, faza continua de tip coloana. |
Valori nutritionale | Per 100 g |
Valoare energetica(Kj/Kcal): | |
Grasimi: | |
Din care grasimi saturate: | |
Carbohidrati: | |
Din care zaharuri: | |
Proteine: | |
Sare: |