Sos de Ardei Iute, Tabasco Pepper Sauce, MC Ilhenny, 60 g
Ardeii
Urmand traditia companiei, toti ardeii sunt culesi manual. Culegatorii asigura coacerea comparand culoarea ardeilor cu un mic bat din lemn, „le petit baton rouge”, vopsit in rosu in nuanta preferata a marcii TABASCO®.
Un membru al familiei McIlhenny selecteaza personal cele mai bune plante din camp in timpul recoltarii. Semintele de ardei de la aceste plante sunt tratate si uscate pentru a fi utilizate in cultura din anul urmator.
MATURAT PANA LA TREI ANI
Masa noastra de ardei este maturata si perfectionata in butoaie de stejar alb timp de pana la trei ani. Acest proces creeaza aromele subtile unice pentru sosul TABASCO®. Fiecare lot de piure de ardei este inspectat personal de un membru al familiei McIlhenny pentru a asigura cea mai inalta calitate pentru sosurile noastre.
TREI INGREDIENTE SIMPLE
O MUNCA DE IUBIRE DE CINCI GENERATII
Sosul TABASCO® Original Red Pepper este facut cu trei ingrediente simple si maturat in butoaie de stejar timp de pana la trei ani pe Insula Avery, Louisiana, inainte de imbuteliere. Reteta care provine de la Edmund McIlhenny in 1868 a fost folosita de familia McIlhenny de aproape 150 de ani.
ARDEI IUTE | OTET | SARE
Sosul iute care a inceput totul. Sosul clasic de ardei este iubit in intreaga lume si vandut in peste 195 de tari si teritorii. Nesfarsit de versatil, imbunatateste aroma oricarui aliment cu o picatura din sosul nostru. Procesul lent, artizanal, este gestionat cu atentie de la samanta la sos pe insula Avery, Louisiana.
INFORMATII NUTRITIONALE
la 1 lingurita sau 5 ml
Calorii 0
Grasime totala0
Grasimi saturate0
Grasimi trans 0
sodiu 35 mg
Carbohidrati 0 g
Proteine 0g