Vin Rosu, Demisec, Feteasca Neagra, Mosia Tohani, 0.75 l
VINIFICATIE: După recoltarea manuală in lădite de 15 kg a urmat selectia si sortarea boabelor de struguri. Macerarea la rece a durat undeva intre patru si cinci zile, apoi fermentatia alcoolică controlată s-a produs in vase de inox la 24°- 28° Celsius vreme de 10-15 zile. Acest vin a fost maturat in baricuri timp de 6 luni.
DEGUSTARE: Rubiniu intens cu tonalităti movalii. Parfumul varietal de prună uscată este dominant si se imbină cu notele condimentate de cuisoare si vanilie. In gust, fructe ca mure, zmeură si cirese negre sunt completate cu măiestrie de izuri condimentate de piper negru. Taninii rotunzi sunt bine sustinuti de gradul alcoolic.
SERVIRE: 14-16 grade Celsius, recomandat alături preparate pe bază de carne de porc, preparate cu sosuri, branzeturi sau mezeluri măturate.
Informatii conformitate produs