Vin Rosu, Demisec, Pinot Noir, Mosia Tohani, 0.75 l
VINIFICATIE: După recoltarea manuală in lădite de 15 kg a urmat selectia si sortarea boabelor de struguri. Macerarea la rece a durat undeva intre patru si cinci zile, apoi fermentatia alcoolică controlată la 24°-28° Celsius vreme de 10-15 zile.
DEGUSTARE: Rubiniu intens si consistent. Caracteristic soiului, nasul este caracterizat de cirese si visine coapte, cărora li se alătură delicate note vegetale. Usor de băut, prin caracteristicile gamei, gustul este dominat de fructele rosii si suculente, ca rodia si ciresele. Taninul atent modelat se impleteste cu elegantă si structură, tipică vinurilor din Tohani.
SERVIRE: 15°-17° Celsius. Recomandat alături de preparate din cărnuri usoare, branzeturi maturate, paste cu sos rosu sau pizza, deserturi pe bază de ciocolată negră.
Informatii conformitate produs