Vin Rose Mosia de la Tohani, Demidulce, 0.75l
VINIFICATIE: Dupaa recoltarea manuală in lădite de 15 kg a urmat selectia si sortarea boabelor de struguri. Macerarea la rece a durat 24 de ore, apoi fermentatia alcoolică controlată s-a produs in vase de inox la 13°14°Celsius vreme de 10-15 zile. Ulterior a fost realizat cupajul, după care vinul a fost imbuteliat.
DEGUSTARE: O culoare tipicaa pentru un vin făcut din cupaj de Busuioacă si Merlot– rose pal. Prima impresie olfactivă ne aduce note de busuioc usor uscat, de trandafiri de vară. Gustul este răcoros si ne duce cu gandul spre dulceata de trandafiri, cirese de vară sau fructele rosii cu gustul complex, dar delicat, un post gust lung.
SERVIRE: 8°-10° Celsius. Vă recomandaam acest roze asociat cu preparate usoare pe bază de fructe de mare, deserturi cu fructe,branzeturi proaspete.
NOTE ANALITICE: concentratie alcoolică=11,5% vol.; zahăr=35 g/l; aciditate totală=6,22 g/l; aciditate volatilă=0,84 g/l.
Informatii conformitate produs