Macaroane clasice, Monte Banato, 500 g x 6
Macaroanele, traditie in bucataria romaneasca!
Unul din cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca pe baza de paste fainoase ramane budinca din macaroane cu branza.
Servite simple sau cu zahăr peste crusta aburindă, ca prânz rece la birou sau desert rapid când avem poftă de ceva dulce, macaroanele sunt mereu soluția gustoasă și la îndemână.
Gătite cu ou, brânză, zahăr și stafide, rumenite în cuptor sau fierte în lapte aromat cu esență de vanilie, macaroanele ocupă un loc aparte în bucătăria noastră tradițională.
Pentru majoritatea dintre noi ramane un gust nostalgic legat de copilarie, iar pentru cei tineri, este unul dintre felurile de mancare preferate.
Din dorinta de a pastra traditia si de a readuce pe masa romanilor gustul deserturilor simple de odinioara am creat sortimentul de „Macaroane clasice”.
Fabricat din doar doua ingrediente, faina de grau alba si apa, macaroanele clasice sunt recomandate pregatirii budincilor dupa retetele mamei sau ale bunicii.
Informatii conformitate produs
Ingredient principal:
Faina de grau
Tip_paste:
Macaroane
faina de grau alba 550, apa.
ormatii nutritionale/100g
|
Valoare energetica 1489.1kJ/ 351kcal, Grasimi 1.2g, din care acizi grasi saturati 0,2g, Glucide 72.9g din care zaharuri 3g, Fibre 2.3g, Proteine 11g, Sare 0,04g.
|
|